Light up your soul

Showit website template 

speel met de demo

koop nu     

Deze template met een bohemian sfeer is ontworpen om als een liefdevolle magneet jouw ideale klanten aan te trekken. De sierlijke letters en bewegende beelden geven het een magisch en spiritueel tintje.

€ 277,-

Ontworpen om goed te verkopen

Aandacht trekkend & responsief

Geschikt voor alle apparaten

gebruiksvriendelijk

mega

Volledig aanpasbaar

Intuïtief webdesign

Probeer showit.co 14 dagen gratis

personaliseerbaar

volledig

gratis tekst tips & marketing tips

FB community support groep

stap voor stap video tutorials

kind kan de was doen

bijna ieder

Klik op de vragen als je benieuwd bent naar wat er is inbegrepen, hoe de aankoop werkt, wat aanpasbaar is, wat je er allemaal voor aan moet schaffen en of je er als digibeet wel mee uit de voeten kunt.

Je ontvangt na je aankoop een unieke sleutel, waarmee je binnen jouw eigen Showit account deze template direct kunt downloaden. De lettertypes, kleuren en afbeeldingen zijn inbegrepen. Je kunt dus direct aan de slag.

Alles binnenin de template is volledig aanpasbaar. Kleuren, lettertypes, foto's, posities, groottes, echt alles. Eigenlijk is het een verzameling van elementen die naar jouw smaak en keuze aan te passen zijn. Hoe uniek en authentiek wil je het hebben :) ?

Je hebt een Showit.co account nodig, met daarnaast een domeinnaam waaraan je je website koppelt.

Kosten Showit zijn kosten vanaf € 17,- per maand. Het hangt er vanaf of je een blog hebt/wilt in Wordpress.
LET OP: Te betalen met creditcard! 

Ook is het handig om e-mails te verzamelen middels formulieren. Dit kan bv. gratis via Mailerlite.com of Flodesk, Mailblue, Activecampaign, Mailchimp, etc.

Met mijn eigen video's waarin ik je rustig stap voor stap uitleg hoe de templates gemakkelijk aan te passen zijn kun jij dit gemakkelijk zelf. Zelfs als je niet zo handig bent met computers.

Als je er niet uit komt dan kun je mij vragen stellen via de Facebook support groep, waar je op hulp kunt vragen na je aankoop.

Copywriting tips

Marketing tips


SEO tips (hoger in zoekmachines)


Canva sjablonen


Tijdrovende trucjes


speel met de demo

koop nu     

Ben jij klaar om jouw
Zelf te creeren?

droomwebsite

speel met de demo

koop nu     

Showit templates

shop hier alle authentieke

Rebel Girl

Light up your soul

Gebaseerd op de film "Moxie" en het liedje "Rebel Girl" van Bikini Kill. Gebruik deze template als jij op een "Bold" en onvergetelijke manier jouw missie de wereld in wilt brengen.

zie demo

meer info

Deze template met een bohemian sfeer is ontworpen om als een liefdevolle magneet jouw ideale klanten aan te trekken. De sierlijke letters geven het een magisch en spiritueel tintje.

zie demo

meer info

NEW NEW
NEW