inbel verbinding

Kom in contact

Ik kom graag met nieuwe mensen in contact, dus twijfel niet en stuur me een e-mail via het formulier hieronder. Of stuur rechtstreeks een e-mail naar hi@soulfuldesign.nl

Dankjewel voor  je bericht.

Je hoort op werkdagen binnen 24 uur van mij.

Vragen

Veelgestelde

01

02

03

04

Begeleid je ook processen van mensen die geen ondernemer willen worden?

Ja, absoluut, zeker en graag! Mijn procesbegeleider draait erom dat jij in vrijheid durft te kiezen voor jezelf en als een vaste baan hetgeen is waar jij gelukkig van wordt, doe dat dan ook vooral. 

Wordt jouw procesbegeleiding vergoed?

Ik heb besloten om uit het zorgsysteem te stappen als hulpverlener en het op een manier te doen die ik denk dat goed is. Als ik wederom aansluit en zorg dat mijn behandeling vergoed wordt, dan kies ik niet meer 100% voor waar ik in geloof, omdat hier voor jou en mij haken en ogen aan vast hangen, dus nee helaas. Maar ik geloof er ook in dat als je in jezelf investeert, je dit terug krijgt, op wat voor een manier dan ook. Dan zeg je echt voluit "JA".

Ik wil eigenlijk iets anders dan op jouw website staat qua ontwikkeling en/of webdesign. Wat kan ik doen?

Stel me gerust vragen via het contactformulier hierboven, of e-mail mij rechtstreeks naar hi@soulfuldesign.nl. Ik maak me een methode of systeem snel eigen, dus we komen er vast samen uit als jij het gevoel hebt dat je bij mij moet zijn. Dat gevoel is er dan niet voor niets. Gewoon vragen dus. :).

Wat zijn jouw bedrijfsgegevens?

KvK: 76371158
BTW nr: NL003079452B39
IBAN: NL80 RABO 0348 0881 59

luttenberg of raalte

of online, of bij jou