Eindelijk durf ik

mezelf bloot te geven

Sinds ik me kan herinneren voelde ik me anders. Mijn kijk op het leven en hoe ik de wereld om mijn heen ervoer, nee dat voelde niet als standaard. Dit besef bezorgde mij een enorm eenzaam gevoel, waardoor ik steeds meer begon te verstoppen wie ik écht was uit angst voor onbegrip en om mensen uiteindelijk te verliezen.
Door een sterke roeping in mijzelf ben ik het pad als hulpverlener gaan bewandelen. Daar merkte ik dat er meerdere mensen waren zoals ik. Ook zij voelden goed aan wat anderen nodig hadden en bezaten unieke wijsheden.

Sindsdien ben ik op zoek gegaan naar iemand die me hierin begreep en kon helpen bij het vinden van mijn zielsmissie, ofwel mijzelf. Bij diverse mensen vond ik (achteraf gezien) precies wat ik nodig had, in therapeuten, coaches, cursussen, boeken, webinars, documentaires, films, muziek, TED-talks, podcasts, etcetera.

Nu ik weet dat er meer mensen zijn zoals ik, want iedereen is tenslotte anders, heb al deze wijsheid en kennis gebundeld voor misschien wel jou. Iemand die deze zoektocht naar zichzelf op dit moment ook aflegt en waarbij een procesbegeleider een aanvulling is.
Mijn ziel landde in mijn kleine lichaampje en ik werd geboren "op" Nijverdal. Hi! Ik was een rustig en vrolijk kind wat alles wel oké vond. Ik had twee grote zussen tegen wie ik opkeek en we groeiden op met vrije geestige ouders.

Na nooit precies te weten wat ik wilde met mijn leven had ik ineens een sterke drang om SPH te gaan studeren. Niets hield me meer tegen. Daar ging ik dan met mijn VMBO-KADER opleiding, op naar het HBO. Ik kwam steeds beter in mijn vel te zitten, want ik ontmoette eindelijk gelijkgestemden.

Na een gymnastiekkunstje (wie doet dat dan ook) van een klimrek te doen brak ik mn ruggenwervel. Wat een geluk dat het verhaal niet eindigde in een rolstoel. De klachten liepen door de jaren heen op en ik zat steeds minder lekker in mijn vel. Revalidatie mocht niet echt baten.

Eigenlijk was ik op zoek naar mijzelf. Op zoek naar wat ik echt wilde, wat ik echt leuk vond en waar ik gelukkig van werd. Door altijd mijn focus te hebben op anderen en eerst voor hen te zorgen, kende ik mijzelf eigenlijk niet eens echt goed.

1989

2009

2002

meer

Mijn zoektocht

Ik startte met persoonlijke ontwikkeling en liep ik mee met een business coach. Ik ontdekte bij haar welke gaven en talenten ik had en begon ze verder te ontwikkelen.

Ik nam een sabbatical voor een half jaar en ging op reis naar IJsland, Canada, Peru, San Francisco, Myanmar & Nepal. Bewandelde bergtoppen en deed een yoga teacher training.

In Groningen startte ik met de pre-master Orthopedagogiek, denkende op de Universiteit te vinden wat ik zocht, wat resulteerde in een bore-out/burn-out. Een mooie wake-up call & ook de start van mijn eerste bedrijf Puur-zijn.

Na met vlag en wimpel afgestuurd te zijn ging ik werken als begeleider met mensen met chronische pijnklachten (ironisch hè). Omdat er geen vaste werplek voor me was, maakte ik de overstap naar de gehandicaptenzorg als ambulant begeleider, waar ik ook veel mocht leren.

2014

2018-2019

2013

2017

Na 6 jaar wisselde ik van baan, zo ook als ambulant begeleider, om hier te mogen leren wat nou echte zelfzorg is. Het was alsof iedere cliënt ergens tegenaan liep wat ik in mijn leven had meegemaakt. Wat een enorme spiegel en leerschool was dit zeg.

2020

terug

meer

Website lancering en een professionele procesbegeleider worden:

- Tools for life opleiding
- Logosynthese opleiding

En beter worden in het ontwerpen van websites, vormgeving, marketing en copywriting.

Ik ontdekte dat ik mijn eigen werkwijze had en maakte hiervan een methodiek. Daarnaast deed een online cursus bij Becca Luna als webdesigner en eindelijk mocht ik het van mezelf - fulltime starten als ondernemer met Soulfuldesign.

2022

2021

terug

Leuke weetjes over mij

"Mijn vriendinnen noemen mij Annie en mijn familie noemt me Angie".

"Als 6-jarige zei ik al dat ik later psycholoog wilde worden".

"Ik word te vaak vergeleken met Ilse de Lange vanwege mijn Twentse accent".

"Sinds ik me kan herinneren voel ik wat andere mensen voelen".

"Ik heb 28 landen bezocht. Ik houd van backpacken en wandelen".

"Mijn pols tattoo is een oog net zoals mijn logo. Betekenis: jezelf, anderen en de wereld écht zien".

"Ik ben een gigantische computernerd en ik snap technische zaken snel".

"Nepal is mijn lievelingsland. Waarom? Zie de bergen achter de ervaringen op de ontwikkelingspagina.".

"Mijn ayahuasca ervaring bevestigde mij in wie ik dacht te zijn en wat mijn missie hier op aarde zou zijn".

01

Gratis Videoworshop
"Don't sell your soul"

02

15%  korting op
je eerste template

03

Een Gratis klikgesprek